Retourneren

Zitten de schoenen niet goed, is het de verkeerde maat, vind je de kleur van je nieuwe tas toch niet zo mooi…? Geen probleem, je kan je aankoop gratis retourneren binnen de 14 dagen na ontvangst.

Vanuit Nederland kan je jouw aankoop binnen de 14 dagen gratis retour zenden. Je hoeft enkel het retourformulier in te vullen en dan zorgen wij graag voor de terugbetaling. Ook artikels aangekocht tijdens acties of solden kunnen geretourneerd worden.

Retourneren naar onze webshop via PostNL: volg de instructies op het retourformulier.

Retourneren via een Torfs-winkel in België: neem je factuur, retourformulier en artikel mee.

Op je retourformulier kan je aanduiden of je een terugbetaling of tegoedbon wenst. Indien je een gedeelte betaalde met een bon, krijg je bij retour een nieuwe bon met dezelfde waarde.

Je kan jouw aankoop op twee manieren omruilen, mits het gewenste artikel nog voorradig is.

Omruilen via de webshop: vul hier het omruilingsformulier in om je omruiling aan te vragen. Daarna kan je jouw pakket retourneren via PostNL. Van zodra wij jouw order goed ontvangen hebben, versturen we het nieuwe artikel.

Omruilen via een Torfs-winkel in België: om je artikel om te ruilen, hebben we in de winkel jouw factuur en het artikel nodig.

Stuur je jouw artikel binnen de 14 dagen na levering onbeschadigd en ongedragen retour? Dan betalen we jou graag terug. Ook artikels aangekocht tijdens acties of solden kunnen geretourneerd worden.

Tip: pas je schoenen binnenshuis op een propere ondergrond, zodat je de schoenen niet beschadigt.

title